Besplatna SEO Analiza

SEO analiza sajta će vam omogućiti da saznate poziciju svog sajta na Google pretraživaču, ali i da shvatite koje korekcije je potrebno uraditi kako biste poboljšali svoju poziciju prilikom pretraga.

Ukoliko želite da vam sajt donosi prihod i da unapredite online poslovanje, potrebno je optimizovati web sajt kako bi Google ponudio vaš sajt kao rezultat pretrage za određene ključne reči i fraze. Treba obratiti pažnju jer su ključne reči su svakodnevne fraze koje korisnici pretražuju na Google u potrazi za proizvodima ili uslugama. Kako biste u potpunosti iskoristili svoj sajt i online prisustvo vaše kompanije, nije dovoljno da samo budete rangirani prilikom pretrage, već da vaš sajt bude u prvih par rezultata na prvoj strani Googla. 

Razumemo da je svaki biznis jedinstven, tako da i naš tim pristupa svakom klijentu kreiranjem personalizovanog plana i SEO strategije. Popunite formular ispod i poslaćemo vam rezultate SEO analiza vašeg sajta i predloge za unapređenje web strana i njihovo bolje rangiranje na Google. Ukoliko želite odmah da stupite u komunikaciju sa našim SEO ekspertom možete nam se obratiti email-om ili putem telefona.

Zašto je SEO važan?

Na današnjem konkurentnom tržištu SEO marketing je važniji nego ikad. Pretraživači opslužuju milione korisnika dnevno tražeći odgovore na njihova pitanja ili rešenja za njihove probleme.
Ako imate web sajt, blog ili internetsku prodavnicu, SEO vam može pomoći da ostvarite ciljani besplatan saobraćaj sa pretraživača.

Optimizacija pretraživača je važna jer:

  • Većina korisnika pretraživača (više od 65%) verovatnije će kliknuti na jedan od prvih 5 predloga na stranicama rezultata pretraživača (SERPS). Da biste to iskoristili i privukli posetioce vaše veb stranice ili kupce vaše veb prodavnice, vaš veb sajt mora da se pojavi na jednoj od glavnih pozicija.
  • SEO se ne odnosi samo na pretraživače, već dobre SEO prakse poboljšavaju korisničko iskustvo i upotrebljivost veb stranice.
  • Korisnici veruju pretraživačima i prisustvo na najvišim pozicijama za ključne reči koje korisnik pretražuje, povećava poverenje veb lokacija.
  • SEO je dobar za društvenu promociju vašeg veb sajta. Ljudi koji pronađu vašu veb lokaciju pretražujući Google verovatnije je da će je promovisati na Facebook-u, Twitter-u ili drugim kanalima društvenih medija.
  • SEO je važan za nesmetano pokretanje velike veb stranice. Veb stranice sa više autora mogu imati koristi od SEO-a na direktan i indirektan način. Njihova direktna korist je povećanje prometa u pretraživačima, a njihova indirektna korist je zajednički okvir za korišćenje pre objavljivanja sadržaja na veb lokaciji.
  • SEO vas može staviti ispred konkurencije. Ako dve veb lokacije prodaju istu stvar, verovatnije je da veb lokacija optimizovana pretraživačem ima više kupaca i ostvaruje veću prodaju.